Hier staat het logo van winnn.nl - mobiel Hier staat het logo van winnn.nl -tablet Hier staat het logo van winnn.nl - desktop

Vervangingspool

Hier staan alle logo's van WINNN

Heb je het talent baanbrekend bezig te zijn? Dan ben jij de docent die we zoeken voor het nieuwe concept van WINNN.

WINNN, Werken In Noord Nederland, is een netwerk van vier scholengemeenschappen in Groningen en Drenthe. Dé plek waar jij jouw loopbaan als docent een nieuwe impuls kunt geven. Of je nu startende docent bent, of juist al wat langer meedraait: voor iedereen die een stap wil maken biedt WINNN mogelijkheden.

WINNN start in het schooljaar 2018/2019 met een vervangingspool voor docenten. Vanuit de veiligheid van een dienstverband kunnen docenten ervaring opdoen op verschillende scholen en (leren) werken met verschillende niveaus leerlingen. WINNN start met docenten voor de vakken Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde en NASK.

Drijfveren om te werken in deze vervangingspool kunnen zijn de behoefte aan afwisseling, de wil te leren en nieuwsgierigheid. Het is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan. Ook kan het een kans zijn voor meer ervaren docenten die graag willen variëren en kijken hoe het op andere scholen gaat.

Voor wat betreft de inzet hebben we een aantal afspraken gemaakt:

Vanuit deze pool kun je doorstromen naar eventuele reguliere functies binnen een van de vier aaneengesloten scholen. Als het concept slaagt krijg je bij goed functioneren een vaste benoeming in de pool.

Meer weten?

Bekijk de vacatures en/of bel met één van de P&O-ers die genoemd zijn als contactpersoon.


Klik hier om naar de beginpagina te gaan.